Kjøp en Ecoride

Vår salg av elsykler er basert på våre forhandler.

DDette betyr av våre EcoRide-elsykler selges via ett eksklusivt nettverk av autoriserte forhandlere og samarbeidspartnere. Våre elsykler er av høy kvalitet og det er viktig for deg som kunde å være sikker på at montering, service og oppfølging gjøres av folk med kunskap og efarring. Våre forhandlere kan hjelpe til med rådgiving, levering, service og support på din EcoRide.

Vi hos EcoRide ser det som viktig at vi har ett nært samarbeid med seriøse aktører i bransjen som kan levere langsiktig service og rådgivning til våre kunder.

På vår hjemmeside har vi samlet informasjon som skal hjelpe deg til å finne den riktige sykkel for deg og for å finne din nærmeste forhandler. Du kan også kjøpe din EcoRide elsykkel direkte her på vår hjemmeside - "Klikk-og-hent"- og få den utlevert, montert og kvalitetssikret hos en av våre forhandlere som du selv velger. I vår online "klikk og hent" løsning sender vi ikke sykler direkte hjem til deg som kunde - de leveres alltid ut via vårt forhandlerapperat hvor du får personlig kontakt.

Hurtiglenker:

EcoRide forhandlere

Click-&-Collect