Elsykler 

Vi hos EcoRide utvikler kun elsykler som er spesialkonstruerte for vårt nordiske klima. En elsykkel fra EcoRide er enten utrustet med det egenutviklede navmotorsystemet SpinTech™ eller det sentermonterte drivsystemet STePS fra Shimano. En elsykkel får ha en motoreffekt på maksimalt 250W, og komme opp i 25 km/t, men motorens dreiemoment, som måle...

Vi hos EcoRide utvikler kun elsykler som er spesialkonstruerte for vårt nordiske klima. En elsykkel fra EcoRide er enten utrustet med det egenutviklede navmotorsystemet SpinTech™ eller det sentermonterte drivsystemet STePS fra Shimano. En elsykkel får ha en motoreffekt på maksimalt 250W, og komme opp i 25 km/t, men motorens dreiemoment, som måles i newtonmeter (Nm), kan variere stort. En elsykkel fra EcoRide har alltid 250 W i motoreffekt, men dreiemomentet kan variere fra 40 Nm til 80 Nm. Ønsker du å bruke elsykkelen til stisykling, trekke en sykkelvogn, kjøre lengre strekninger eller liker du ganske enkelt følelsen av litt mer kraft?

Mer